Työpaikka: Asiantuntija-aktivaattori Pirkan Kylät ry:lle

Pirkanmaan kylien yhteisjärjestö Pirkan Kylät ry. hakee 2-vuotiseen Hiiltä sitovat kylät –hankkeeseen hankevetäjää. Hankkeessa tehdään käytännön ilmastotekoja kylissä sekä lasketaan hiilitaseita ja vertaillaan eri toimenpiteiden vaikuttavuutta. Hankkeeseen on tavoitteena saada osallistumaan 35 kylää.

Jos sinulla on ympäristöalan koulutus, olet kiinnostunut kylien kehityksestä, osaat toimia maaseudun ihmisten kanssa ja tunnistat ilmastonmuutoksen mittavan haasteen, tarjoaa hankevetäjän työ mahdollisuuden avata uraa näiden kysymysten ammattilaisena. Työ edellyttää matkustamista koko Pirkanmaan alueella sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Tulet myös ohjaamaan hiilitaseiden ja hiilijalanjälkien laskemista kylissä. Palkkataso tehtävässä on hankemaailman käytäntöjen mukainen.

Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työntekijänä raportoit hankkeen asioista suoraan Pirkan Kylät ry:n hallitukselle.

Odotamme sinulta:
– ympäristöalan soveltuvaa tutkintoa (amk tai ylempi)
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– maalla asumisen kulttuurin tuntemusta
– oman auton käyttöä
– valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen maakunnassa
– yhteistyökykyä muiden maaseudun kehittäjien kanssa

Hakemukset 31.10.2018 mennessä kirjeitse osoitteeseen Pirkan Kylät ry, Heiskankuja 1, 39100 HÄMEENKYRÖ. Kuoreen tunnus ”Hankevetäjä”.

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi CV ja kerro lyhyesti itsestäsi: miksi haluat Hiiltä sitovat kylät -hankkeen hankevetäjäksi; koulutuksestasi; tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja työkokemuksestasi; omista verkostoistasi Pirkanmaalla; palkkatoivomuksestasi; milloin voisit työn aloittaa.

Lisätietoja Pirkan Kylät ry:n puheenjohtaja Juha Kuisma, p. 045 8847884.

Hankesuunnitelma on tutustuttavissa kotisivuillamme: www.pirkankylat.fi