Kylämarkkinat 2018

Kylämarkkinat Kiikoisten torilla lauantaina 4.8.2018

Perinteikkäät Sastamalan Kylämarkkinat järjestetään Kiikoisten torilla lauantaina 4.8. klo 14-18. Kiikoisten tori tarjoaa markkinoiden järjestämiseen erinomaiset puitteet, sillä alueella on jo valmiina kiinteät torikojut ja esiintymislava. Paikka on myös helposti saavutettavissa eri suunnista, joten väkeä varmasti riittää.

Kylämarkkinoilla pääroolissa ovat kylät ja kyläyhdistykset, jotka esittäytyvät haluamallaan tavalla. Kylät voivat esitellä toimintaansa ja tapahtumiansa, tai harjoittaa varainkeruuta esim. leivonnaisia mymällä. Markkinoille otetaan mielellään mukaan myös yrityksiä myymään tuotteitaan tai palveluitaan.

Myyntipaikkojen hinnaksi on tänä vuonna sovittu seuraavaa:
– torikoju (3×3 m) 20 €
– torikoju (2,5×2 m) 15 €
– kyläyhdistyksen myyntipaikka omalla teltalla (4×4 m) 10 €
– yrittäjän myyntipaikka omalla teltalla (4×4 m) tai autopaikka 20 €

Torikojupaikkoja on yhteensä 10 ja ne on varattu ensisijaisesti kyläyhdistyksille.

Tänäkin vuonna alueen kyläyhdistyksille tarjotaan mahdollisuus hoitaa makkaran, kahvin ja muurinpohjalettujen myynti. Näiden ruoanmyyntipaikkojen maksu on viime vuoden tapaan 50 €. Muurinpohjalettujen myynnin on jo varannut Jaaran kyläseura, makkaranmyynnin Tapiolan kyläyhdistys, jäätelönmyynnin Koko Karkku ry. ja kahvin myynnin Sastamalan Kylät ry.

Kylämarkkinoille ilmoittautumiset viim. 15.7.: jani.hanhijarvi (a) sastamala.fi tai puh. 040 197 8231.

Markkinoiden ohjelmatarjonnasta vastaavat tänä vuonna Kiinteistöhuolto ja Remontointi Jallu & Vellu, Kiikan Torvisoittokunta, laulukuoro Kiikoisten Korisevat ja Kiikoisten kiälikoulu. Lapsia viihdyttää Sari Viljanen koirineen. Lapsille on myös ongintaa ja kasvomaalausta. Markkinat juontaa Tapio Riutta.

Kylämarkkinoiden järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Sastamalan Kylät ry. sekä Sastamalassa, Huittisissa, Hämeenkyrössä ja Punkalaitumella toimiva seudullinen kyläasiamieshanke.


Lisätietoja

Jani Hanhijärvi, Seudullinen kyläasiamieshanke, p. 040 197 8231, jani.hanhijarvi (a) sastamala.fi