Syysmarkkinat la 21.9.2019 klo 11-15

Kaukolan kyläseuran Syysmarkkinat tulevat tänäkin vuonna. Kesän sadon herkkujen, käsitöiden ja kirppistelyn lisäksi paikalla on tuoretta uutispuuroa ja rukiita. Paikalla on myös näytteillä maataloustöissä käytettäviä koneita sekä pärehöyläesityksiä klo 11.30, 12.30, 13.30 ja 14.30. Kyläseuran kahvilassa myynnissä makkaraa ja lettuja. Tervetuloa!

Jos Sinulla on sopivia myyntiartikkeleita tapahtumaamme, myyntipaikkoja löytyy edelleen (pöytä ja paikka yhteensä 10€). Ota yhteys Iidaan (puh. 050 309 1946).

Sastamalan Wanhat Talot

Tervetuloa sunnuntaina 18.8 klo 11-20 poikkeamaan Kaukolan kylätalolle Sastamalan Wanhat Talot -kohteeseen nro 40 😊

Veistolassa pääsee tutustumaan ikkunankunnostuksen saloihin Ikata:n restaurointiopiskelijoiden johdolla, rehtorin asuntoon pääsee kurkkaamaan ja vähintäänkin kannattaa pistäytyä kyläseuran mainion kahvilan vuoksi.

Uutispuuroa luvassa

”Kautta aikain ihmiset ovat ennustaneet tulevaa erilaisista luonnonilmiöistä, kuten ”jos tulee paljon pihlajanmarjoja, tulee vähäluminen talvi koska pihlaja ei kanna kahta taakkaa” ja ”jos jaakkona on hyvä ilma, niin on koko loppukesän” ”tulee kaunis ilma kun hämähäkki kutoo verkkojaan” jne. Kaukolassa on tiedetty kertoa, että ”kun näkee itsesitojan kulkevan kohti ruispeltoa, se tarkoittaa että riihi lämpiää kahden viikon sisällä, ja viiden viikon päästä saadaan uutispuuroo!”
– Kaukolan kyläseuran perinnejaosto

Lauantaina 21.9 klo 11-15 Kaukolan kylätalon syysmarkkinat, jossa viime vuotiseen tapaan kyläseuran pöydästä riihikuivattua ruista ja tänä vuonna myynnissä myös uutispuuroa 😋
Lisätietoa syysmarkkinoista myöhemmin.

Avoimet Kylät 2019: Kyläkahvila 8.6.2019 klo 11-13

Kaukolan kyläseura osallistuu valtakunnalliseen Avoimet Kylät 2019-tapahtumaan. Kylätalolla on luvassa taidetta ja naposteltavaa.

Kaukolan kylätalossa työskentelevä kuvataiteilija Reetta Partanen esittelee töitään ja työskentelyään.

Reetan töihin voi tutustua osoitteessa: https://reettapartanen.wordpress.com

Kylätalolla on myynnissä thaimaalaisia kevätkääryleitä (kasvis, kana ja liha) sekä paistettua nuudelia. Kevätkääryleitä voi ostaa myös mukaan. Kääryleiden hinta on 1€/kpl ja 5€/6kpl. Kääryleiden kanssa suositaan ennakkovarausta, jotta kääryleet riittävät varmasti halukkaille. Ilmoittautumiset numeroon 040 158 0644 / Maarit.

Kyläseuran kyläkahvila avoinna koko tapahtuman ajan kahvipannu kuumana.

Olet lämpimästi tervetullut paikalle!

Reetan kuva:
Sassa Hartikainen

Maisemista muotokuviin-taidenäyttely

Kaukolan kylätalolla järjestettiin Riitta Norrin taidenäyttelyn avajaiset su 28.4. Riitan ihastuttavat teokset jäivät vielä kylätalon seinille ja niihin voi tulla tutustumaan toukokuun maanantai-iltoina (6.5., 13.5., 20.5., 27.5.) klo 17 alkaen, jolloin paikalla on myös taiteilija itse. Riitan kanssa voi sopia myös muun ajankohdan puhelimitse 044 567 6855.

Tervetuloa!