Kaukolan kyläseuran Syysmarkkinat 24.9 klo 12-15

Kaukolan kylätalolla järjestetään perinteiset Syysmarkkinat sunnuntaina 24.9.2023 klo 12-15.
Paikalla uutispuuroa riihikuivatusta rukiista sekä ruisjauhoja. Myyntipöydistä löydät herkkuja ja käsityöihanuuksia. Kahvilasta herkkusuille muurinpohjalettuja, makkaraa ja pullaa. Markkinoilla mukana myös Riesa-Pelle.
Lämpimästi tervetuloa Syysmarkkinoille!

Kaukolan saunakierros la 19.8 klo 17-21

Lauantaina 19.8 pääset kokemaan unohtumattoman saunaelämyksen, kun Kaukolan kyläseuran järjestämässä tapahtumassa valikoima kylän saunoja lämpiää vieraiden saunottavaksi. Mukana on niin jatkuvalämmitteisellä kiukaalla varustettuja kuin kertalämmitteisiäkin eli jokaiselle löytyy taatusti mieluisa kokemus. Myös infrapunasaunaan ja paljuun pääsee, sekä tietenkin uimaan.

Kierrokselle pääsee mukaan maksamalla osallistumismaksun, jolla saa kiertää niin monta saunaa kuin ehtii ja haluaa. Osallistumismaksu yli 15-vuotiaille 15 euroa, 7-15-vuotiaille 5 euroa ja alle kouluikäiset saunovat ilmaiseksi.

Saunat ovat lämpimänä klo 17 alkaen aina klo 21 asti.

Tapahtuman lipunmyynti Kaukolan kylätalolla (Kaukolantie 133, Sastamala) klo 16.30-18.30. Tarkemmat ohjeistukset, kuten sijainnit, liikkumiset ja pysäköinnit selvitetään lipun lunastamisen yhteydessä.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä kyläseuran toiminnan tukemiseen.

Huomioitavaa 👇
– Tapahtuma on päihteetön
– Koska saunat ovat tavallisia, vanhoja yksityissaunoja, ne eivät kovin hyvin sovellu taaperoille tai huonojalkaisille
– Rannat ovat jyrkkiä ja kivisiä sekä virta vuolas eli uiminen suurta varovaisuutta noudattaen, omalla vastuulla niin kuin koko kierros muutenkin
– Kierroksella liikutaan omaan tahtiin, joten voi käydä niin, että jollain saunalla vuoroaan joutuu hetken vartoomaan. Tämä pitää vain kestää, joten toivomme rentoa mieltä ja huumorintajua. Huomioitava myös, että mihinkään saunaan ei jäädä jumittamaan. Vaikka kuinka olisi hyvät löylyt, pitää antaa muidenkin kokeilla
– Tapahtuma ei ole tarkoitettu ”sauna-timoille” eli huomioidaan muutkin saunojat eikä heitetä liian kovia löylyjä, vaikka itse niistä pitäisikin.
– Tämä ei ole arvostelutilaisuus. Saunojen omistajat ovat suuressa myötämielisyydessään lämmittäneet saunansa muiden saunottavaksi, joten ei lausuta ikäviä kommentteja, vaikka sauna ei juuri sen oman maun mukainen olisikaan.
– Parilta saunalta löytyy makkaranpaistopaikka.

Lisätietoja 040 023 8206

Tervetuloa mukaan!

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Kaukolan kesäillan kirppis to 29.6 klo 17-20

Kaukolan kyläseura järjestää Kaukolan kesäillan kirppiksen torstaina 29.6.2023. Tule bongaamaan kirppislöytöjä tai myymään Sinulle turhaksi jääneitä tavaroita kirppistapahtumaamme! Myyjiä on sekä kylätalolla että kylänraitin varrella pihoissa eli kyläläiset voivat pitää myös omassa pihassaan kirppistä. Kylätalolla kyläseuran kahvila.
Mukaan myymään pääset laittamalla viestiä kyläseuran Messengerin kautta/tekstaamalla Iidalle numeroon 050 309 1946. Paikkamaksu kylätalolla 5 €. Myyntipaikkoja sekä sisällä että ulkona, sisällä oleva myyntipaikka sisältää pöydän.
Tervetuloa kirppistelemään Kaukolaan! 🙂

Avoimet kylät -päivän luento kylätalolla 10.6 klo 14

Lauantaina 10.6 klo 14 Kaukolan kylätalolla sukelletaan historiaan Vesa Kaukosen luennolla ”Kokemäenjoen vaikutus Kaukolan kylän elämään ja ihmisiin”. Kyläkahvilassa kahvia ja kastettavaa. Luennon päätteeksi on mahdollisuus kävellä Vesan opastuksella voimalaitokselle ja takaisin. Tilaisuus on maksuton, kyläkahvilassa vapaaehtoinen kahviraha. 

Tilaisuus on osa valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää

Tule mukaan kunnostamaan kylätalon veistolan ikkunoita

Tervetuloa Kaukolan kylätalon ikkunankunnostusporukkaan 😊 Luvassa on meidän kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kylätalomme veistolan ikkunoiden kunnostusta mukavassa seurassa. Kaikille löytyy sopivaa tekemistä, mitään etukäteisosaamista ei tarvita ja jo yhdenkin talkootunnin työ otetaan kiitollisuudella vastaan.
Kevään ensimmäiset talkoot ovat la 13.5 klo 10-16 non-stop-periaatteella eli mukaan voi hypätä missä tahansa vaiheessa päivää. Tarjolla myös lounasta 😋
Ikkunoiden kunnostus on osa Joutsenten Reitin rahoittamaa Kylätalo lämpimäksi -hanketta. Hanke päättyy tulevana kesänä

Kaukolan kevätkirppis la 1.4 klo 11-15

Kaukolan kyläseura järjestää kevätkirppiksen lauantaina 1.4.2023. Tule bongaamaan kirppislöytöjä tai myymään Sinulle turhaksi jääneitä tavaroita kirppistapahtumaamme!
Paikalla luonnollisesti kyläseuran kahvion tarjoomuksia mm. tuoreiden munkkien merkeissä!
Mukaan myymään pääset laittamalla viestiä kyläseuran Messengerin kautta/tekstaamalla Iidalle numeroon 050 309 1946. Pöytävuokra 5 € (sis. pöydän). Myyntipaikkoja on 17.
Tervetuloa kirppistelemään Kaukolan kylätalolle!

72 tuntia -tilaisuus ma 13.3 klo 18

Miten sinä pärjäisit, jos sähköt ja vesi menisivät poikki kolmeksi vuorokaudeksi? Tervetuloa keskustelemaan siitä, mitä kaikkea kotona olisi hyvä olla ja mitä kaikkea jokaisen pitäisi osata siltä varalta, että esimerkiksi myrsky katkaisisi sähköt!
Tervetuloa 72 tuntia -tilaisuuteen Kaukolan kylätalolle ma 13.3 klo 18
Tilaisuus on maksuton, vapaaehtoinen kahvimaksu
Tilaisuuden järjestää Petri Nalli
Sastamalan seudun ensiapu- ja valmiusosasto
yhdessä Kaukolan kyläseuran kanssa