Kaukolan saunakierros la 31.7.2021

Jippijajee 🥳 Kaukolan saunakierros on taas tulossa 🤩

Lauantaina 31.7 pääset kokemaan unohtumattoman saunaelämyksen, kun Kaukolan kyläseuran järjestämässä tapahtumassa valikoima kylän saunoja lämpiää vieraiden saunottavaksi. Mukana on niin jatkuvalämmitteisellä kiukaalla varustettuja kuin kertalämmitteisiäkin eli jokaiselle löytyy taatusti mieluisa kokemus. Myös infrapunasaunaan ja paljuun pääsee, sekä tietenkin uimaan.

Kierrokselle pääsee maksamalla osallistumismaksun, jolla saa kiertää niin monta saunaa kuin ehtii ja haluaa. Osallistumismaksu yli 15-vuotiaille 15 euroa, 7-15-vuotiaille 5 euroa ja alle kouluikäiset saunovat ilmaiseksi.

Saunat ovat lämpimänä klo 16 alkaen aina klo 21 asti.

Tapahtuman lipunmyynti Kaukolan kylätalolla (Kaukolantie 133, Sastamala) klo 15.30-16.30. Tarkemmat ohjeistukset, kuten sijainnit, liikkumiset ja pysäköinnit selvitetään lipun lunastamisen yhteydessä.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä kyläseuran toiminnan tukemiseen.

Huomioitavaa 👇
– Tapahtuma on päihteetön
– Koska saunat ovat tavallisia, vanhoja yksityissaunoja, ne eivät kovin hyvin sovellu taaperoille tai huonojalkaisille
-Rannat ovat jyrkkiä ja kivisiä sekä virta vuolas eli uiminen suurta varovaisuutta noudattaen, omalla vastuulla niin kuin koko kierros muutenkin
– Kierroksella liikutaan omaan tahtiin, joten voi käydä niin, että jollain saunalla vuoroaan joutuu hetken vartoomaan. Tämä pitää vain kestää, joten toivomme rentoa mieltä ja huumorintajua. Huomioitava myös, että mihinkään saunaan ei jäädä jumittamaan. Vaikka kuinka olisi hyvät löylyt, pitää antaa muidenkin kokeilla
– Tapahtuma ei ole tarkoitettu ”sauna-timoille” eli huomioidaan muutkin saunojat eikä heitetä liian kovia löylyjä, vaikka itse niistä pitäisikin.
– Tämä ei ole arvostelutilaisuus. Saunojen omistajat ovat suuressa myötämielisyydessään lämmittäneet saunansa muiden saunottavaksi, joten ei lausuta ikäviä kommentteja, vaikka sauna ei juuri sen oman maun mukainen olisikaan.
– Parilta saunalta löytyy makkaranpaistopaikka.

Lisätietoja 040 023 8206

Tervetuloa mukaan!

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Pirkanmaan kylistä löytyy yhteisöllisyyttä ja ilmastotekoja

Aamulehdessä esiteltiin kolmen Pirkanmaalaisen kylän ilmastotekoja: Virtain Vaskiveden, Nokian Sarkolan ja Sastamalan Kaukolan 👍🏻 Olemme saaneet olla mukana Pirkan Kylien Hiiltä sitovat kylät -hankkeessa. Kylätalo lämpimäksi -hanke puolestaan on Leader Joutsenten reitin rahoittama yleishyödyllinen investointihanke. Pääset lukemaan artikkelin alla olevasta linkistä.

https://www.aamulehti.fi/mainos/art-2000007636680.html

Kaukolan Kyläseuran Syysmarkkinat su 27.9.2020 klo 12-15

Tulossa jo perinteeksi muodostuneet Syysmarkkinat Kaukolan kylätalolla su 27.9 klo 12-15! Tervetuloa mukaan!

Luvassa muun muassa kyläseuran uutispuuroa riihikuivatusta rukiista ja legendaarisia ruisjauhoja, myyntipöydistä monenlaisia herkkuja ja ihanuuksia, työkoneita ja erikoisia härveleitä, poniratsastusta, kanoja, koira, pomppulinna sekä kyläseuran kahvilasta muurinpohjalettuja, makkaraa ja pullaa.

Myyntipaikan varaus 0503091946 (Iida)