Vuosikokous tulee, ilmoittaudu mukaan

Vuosikokousta vietetään tulevana sunnuntaina 25.4. klo 13 poikkeusjärjestelyin.

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen

Jos tulet paikan päälle Hirvelään: ilmoittaudu etukäteen johanna.k.seppa(a)gmail.com. Tule vain maski kasvoilla. Kokouksessa ei ole kahvitarjoilua.
Jos osallistut Teamsin välityksellä: Ilmoittaudu johanna.k.seppa(a)gmail.com (nimi, puhnro ja sähköpostiosoite) ja saat sähköpostiisi linkin ennen kokousta.

Liikuntahaaste liikuttaa taas!

Nyt kannattaa rasvata potkukelkat, sillä Leppälammi-Taipaleen kotiseutuyhdistyksen liikuntahaaste on taas alkanut! Kerää kävellen, juosten, pyöräillen, hiihtäen tai vaikka potkukelkkaillen merkintöjä eri puolilla kylää sijaitseviin vihkoihin. Vihkot sijaitsevat tuttuun tapaan:

  • Heikki Prusin suuli Sävintien varrella
  • Lemmetynperän ja Sävintien risteys (bussipysäkki)
  • Leppälammin ja Kujalantien risteys
  • Hirvelä (Leppälammintie 192)
  • Torisevan- ja Onkinevatien risteys
  • Taipaleen- ja Raistamontien risteys
  • Taipaleen- ja Jyllintien risteys

Vihkoihin merkitään oma nimi. Kaikkien yli kymmenen kertaa liikkuneiden kesken arvotaan 40 euron arvoinen lahjakortti. Aikaa kerätä merkintöjä on elokuun loppuun asti.

PS. Jos huomaat jostain vihkon kadonneen tai tulleen täyteen, ota yhteyttä!

Kylällä oli kaikki kunnossa tänäkin kesänä!

Jokavuotinen liikuntahaaste on tältäkin kesältä saatu päätökseen. Liikuntakertoja oli yhteensä 645, upea suoritus! Osallistujia oli 62 eri henkilöä. Yli kymmenen merkintää suorittaneita oli 20 henkilöä. 


Kymmenen suoritusmerkintää tehneiden kesken arvottiin 40 euron lahjakortti Sinervön kauppaan. Arvonnassa onnetar suosi Sami Vuorenmaata.

Aurinkoista syksyä!

SUUREN SUOSION SAAVUTTANUT KYLÄKIRJAMME

PARISILTOJEN KAHTAPUOLEN -kirjoja on myynnissä Suodenniemen Kukkakaupassa, Tyrvään Kirjakaupassa, sekä Taipaleessa Marja-Liisa puh: 050 3248 671, tai Johanna puh: 050 4117 461 tai Leppälammilla Jorma puh: 040 5194 678. Kirjan hinta 38 euroa.

Kysy tarvittaessa myös toimitusta postitse. Postikulut lisätään hintaan.

Kyläkirjaamme luetaan jo neljässä eri maassa. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja jopa Australiassa asti. Osta muistoksi tai lahjaksi, sillä sinullekin tulee hetkiä, jolloin haluat muistella menneitä aikoja Leppälammilla ja Taipaleessa.

Kirjan sisällysluetteloon voit tutustua klikkaamalla viereistä linkkiä –>Parisiltojen Kahtapuolen, sisällysluettelo

 

 

TERVETULOA KYLÄKIRJAN JULKAISUTILAISUUTEEN, TO 12.12.2019 KLO 17-19 KEROLAAN!

Tervetuloa Kyläkirjan julkaisutilaisuuteen Kerolaan (Kerokuja 1, 38510 Sastamala) torstaina 12.12.2019 klo 17-19. Tilaisuudessa voit ostaa tai noutaa ennakkovaraamasi uunituoreen kirjan. 

Ennakkotiedoista poiketen, yhdistyksemme ei järjestä tänä vuonna aikataulullisista syistä johtuen erillistä pikkujoulua, vaan tarjoamme kirjan julkaisutilaisuudessa maistuvat joulukahvit! 

TERVETULOA!