Sastamalan Kylämarkkinat 2017 kiittää

Sastamalan Kylämarkkinat ovat tältä suvelta onnellisesti ohi. Kuudetta kertaa järjestetyn tapahtuman pitopaikaksi valikoitui tänä vuonna Keikyässä sijaitseva Honkolan urheilukenttä, jonne yleisö markkinapäivänä 30.7. löysikin tosi hyvin. Arviot kävijämäärästä perustuvat puffettien myyntiin, jonka perusteella markkina-alueella olisi päivän aikana käynyt 600-700 ihmistä. Myös myyjät olivat päivään tyytyväisiä ja sää suosi, joten tapahtuma onnistui hienosti!

Kylämarkkinoilla oli monenmoista ohjelmaa lähtien Jallun & Vellun remontointivinkeistä ja Retrotytöistä aina Täti Taikakynän piirroksiin ja kylien väliseen jousiammuntakilpailuun asti. Perinteisesti markkinoiden alkufanfaarit soitti tälläkin kertaa Kiikan Torvisoittokunta. Myös Tyrwään Kone- ja kulkuneuvoharrastajat olivat paikalla noin 15 ajoneuvon voimin.

Suuret kiitokset vielä kaikille markkinoiden järjestelyihin osallistuneille kylille ja muille tahoille! Me tehtiin se taas!

 Markkinatunnelma oli katossa ja porukkaa piisasi.
Kylämarkkinoiden alkufanfaarit kajahtivat sunnuntaina 30.7. heti klo 12 jälkeen. Kiikan Torvisoittokunta on ollut tapahtuman vakioesiintyjä alusta lähtien.
Kenttäponi Nipa ohjastajanaan Honkolan Ratsastusseuran Leea Kuusela ajeluttivat markkinaväkeä.
 Keikyän kyläseuralla ei ollut pitkä matka Honkolaan. Teltalla luotettiin siniseen väriin ja hienoihin valokuviin.
 Markkinakahveita keitti ja munkkeja myi Heinijärven kyläyhdistys Hämeenkyröstä. Tiskin takana Satu Hyökki-Siltanen ja Mikko Ahola.
 Kylämarkkinoille osallistui myös Sampulaiset ry. Huittisista. Mukaan oli napattu Takalan Mylly myymään tuotteitaan.
 Jaaran letunpaistajilla riitti kiirettä markkinoilla.
 Kiinteistöhuolto ja Remontointi Jallu & Vellu eli Jari Pärssinen ja Veijo Saari ovat ”remontoinnin ammattilaisia”, joiden niksejä kannattaa kuunnella.
 Sastamalan alueen vanhoista peruskunnista Suodenniemi oli saanut jalkeille kaikki kyläyhdistyksensä! Omassa teltassaan esittäytyi Leppälammi-Taipaleen Kotiseutuyhdistys ja viereisessä teltassa olivat sulassa sovussa Sävin Pyrkijä, Lahdenperän kyläyhdistys ja Putajan Ponsi.
 Perinteiseen tapaan markkinoilla on makkara tehnyt kauppansa. Tänä vuonna taidettiin tehdä ennätys. Myynnin hoiti Honkolan Asukasyhdistys.
 Tärkeästä ensiapu- ja pelastustoiminnasta Kylämarkkinoilla vastasi Keikyän VPK. Suuret kiitokset heille!
 Markkinoiden päätteeksi Sastamalan Kylät ry:n pj. Marita Isosävi kiitteli juontaja Tapio Riuttaa. Ilmeistä päätellen tilanteessa oli jotakin erityisen hauskaa. 🙂