Sastamala Tutuksi -retket jatkuvat

Sastamalan maaseudun kehittämishankkeen järjestämät Sastamala Tutuksi -bussiretket jatkuvat heinäkuussa. Retkien aikataulut, ilmoittautuminen sekä tarkemmat tiedot löytyvät TÄSTÄ. Yksi retki on jo täynnä, muille on vielä tilaa!

Ensimmäiselle, Kiikoisiin suuntautuneelle retkelle lauantaina 7.6. osallistui 25 retkeilijää. Seuraava retki on Mouhijärvelle ensi viikon tiistaina 1.7. Heti seuraavana päivänä 2.7. matkataan Suodenniemelle. Täyteen buukatuksi on jo tullut Etelä-Sastamalan kierros (Kämmäkkä, Tapiola, Illo ja Sammaljoki), joka on keskiviikkona 16.7. Seuraavana päivänä 17.7. tutustutaan Kiikan ja Keikyän alueen kyliin Kokemäenjoen kierroksella. Viimeinen Sastamala Tutuksi -retki järjestetään lauantaina 23.8. kun kierretään Rautaveden ympäristössä.

Retket ovat kaikille avoimia. Niiden hinta sisältää maaseudun kehittämishankkeen omarahoitusosuutta retkestä riippuen 10-12 € sekä omakustanteisen ruokailun. Lähtöpaikat vaihtelevat retken mukaan ja ovat esim. Vammalan Kauppalantalo, Kiikoisisten ABC, Mouhijärven Sale, Suodenniemen Säästöpankki ja Keikyän K-Market. Mukaan pääsee myös matkan varrelta.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SASTAMALAAN!

IMG_6245