Tapiola mukana Sastamalan Kylälehdessä

Sastamalan kylien talven suururakka Sastamalan Kylät -lehti julkaistiin 4.4.2019 Tyrvään Sanomien välissä liitelehtenä. Upean 36-sivuisen kylälehden tarkoituksena on tuoda esiin Sastamalan kyliä ja korostaa niiden merkitystä suuressa maaseutukaupungissa. Tapiolankylästä on asiaa lehden sivulla 30.

Lehden julkaisija on Sastamalan Kylät ry. joka on tehnyt lehteä yhteistyössä seudullisen kyläasiamieshankkeen kanssa. Lehtitempauksella kylät juhlistavat myös 10 vuotta täyttävää kaupunkiaan.

Kylälehden painosmäärä on hulppeat 20 000 kpl, joista suurin osa löytää perille Tyrvään Sanomien välissä. Lehteä jaetaan vuoden mittaan myös kylillä. Täällä Tapiolassa sitä on jaossa tapahtumissamme, kuten Avoimet Kylät -päivänä 8.6. sekä kesäkahvilassamme heinäkuun perjantai-iltaisin. Lehteä on jaossa myös kaupungin matkailuinfossa Pukstaavissa.

Sähköisesti pääset lukemaan lehteä tästä: www.sastamalankylat.fi/kylalehti.