Tapiolan talven ja kevään tapahtumat 2019

Hyvää vuotta 2019 kaikille kyläläisille! Tapiolan kyläyhdistyksen toiminta on jo vuosia ollut aktiivista, emmekä rukkasia ole lyömässä santaan tänäkään vuonna. Luvassa on vuoden mittaan jos jonkinlaista ohjelmaa ja tapahtumaa, joista infotaan kylätiedotteilla, seurapalstalla, kotisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Tervetuloa mukaan mukavaan menoon!

Su 3.3. TALVIRIEHA laavulla

Tapiolan kyläyhdistys järjestää TALVIRIEHAN Ylistenjärven laavulla sunnuntaina 3.3. klo 14 alkaen. Ohjelmassa on ukonvetokilpailu (säävaraus); muista oma kisapulkkasi mukaan! Tarjolla kahvia ja makkaraa.

Ke 13.3. Kyläyhdistyksen VUOSIKOKOUS Kuukalla

Keskiviikkona 13.3. klo 18 on Tapiolan kyläyhdistys ry:n vuosikokous Kuukan Seijalla (Punkalaitumentie 683). Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvetta tarjolla. Tervetuloa!

La 11.5. YMPÄRISTÖTALKOOT laavulla

Perinteiset Ylistenjärven laavun ympäristön kunnostustalkoot lauantaina 11.5. klo 13 alkaen. Tuttuun tapaan tarjolla makkaraa ja kahvia. Kaikki mukaan!

La 18.5. POP UP -ravintola Mäki-Laurilassa

Pop up -ravintolassa tarjolla Wassana Kaihlamäen Thai-ruokaa ja Anneli Mäki-Laurilan kahvilaherkkuja lauantaina 18.5. klo 12-16 osoitteessa Punkalaitumentie 380. Syö paikan päällä tai osta kotiisi! Käteismaksu!

La 8.6. AVOIMET KYLÄT -päivä Tapiolan kentällä

Valtakunnallisena Avoimet Kylät -päivänä lauantaina 8.6. klo 14-18 kokoonnutaan Tapiolan kentällä. Nyt ei olla pakohuoneessa, vaan pakokopissa! Selviytymisaikaa 15 minuuttia – tule ja testaa! Luvassa myös makkaratarjoilu sekä lasten puuharata. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja muista Avoimet Kylät -kohteista kevään mittaan: http://avoimetkylat.fi/