Tapiolan Juhlalehti – kyläyhdistys 15 vuotta

Tapiolan kyläyhdistys ry. juhlii tänä vuonna kun sen perustamisesta tulee täyteen 15 vuotta. Sen kunniaksi valtakunnallisena Avoimet Kylät -päivänä julkistettiin Tapiolan Juhlalehti. Hieman vastaavantyyppinen lehti tehtiin myös vuonna 2012 kun juhlittiin tasakymppiä.

Tapiolan Juhlalehti on tuhti lukupaketti, jossa on jokaiselle jotakin. 56-sivuiseen lehteen mahtuu juttuja laidasta laitaan: kylän historiasta paikallisiin luontoelämyksiin, kesäkahvilasta Tapiolankylän kouluun ja neekeripöydästä patenttiratkaisuihin. Onpa lehdessä mm. myös lasten sivu, ruokareseptejä, suvivirsi tyrvääksi, lähihistoriakatsaus kyläyhdistyksen toimintaan 2012-2016 sekä Suomen Kylätoiminta ry:n pj:n juhlatervehdys!

Artikkelien kirjoittajina ovat toimineet Pertti Hakanen, Jani Hanhijärvi (toim.), Marita Isosävi, Seija Kuukka, Jorma Lehtonen, Leena Myllyniemi, Alli Myllyntausta, Anneli Mäki-Laurila, Petri Rinne ja Kirsti Vesterbacka. Muusta kirjallisesta tuotannosta ovat vastanneet Irja Aro-Heinilä, Anne Metsäpuro, Marko Vesterbacka ja Jenni Westerbacka.

Tapiolan Juhlalehden saa ostettua kyläyhdistyksen hallituksen jäsenien kautta kympin setelillä. Kätevimmin lehden saa Tapiolan kesäkahvilasta Vesterbackan mökistä, joka avaa ovensa perjantaina 7.7. klo 18.00 (Kivisillantie 7, Sastamala).

Lukunautintoa!

T: Tapiolan kyläyhdistyksen hallitus 🙂