Aihearkisto: Tapahtumat

Minun puuni aiheena valokuvakilpailussa

Mikä on sinun lempipuusi? Onko se lahjaksi saatu keinutuoli, lapsuusmuistoja sisältävä puinen kuvakirja, kitara, kirje, vanha kouluvihko, ajan rapistama ikkunanpoka, takapihalla kasvava mänty vai juuri istutettu taimikko? Puu ja metsät ovat tärkeässä asemassa elämässämme. Ota kuva sinun puustasi ja osallistu Vähähaara-Seuran järjestämään valokuvakilpailuun.

Lue loppuun

Yleisöluento: Miten oppia onnelliseksi 29.1.2015 klo 18-19:30

Onnellisuus on sitä, miltä se tuntuu. Toiset ihmiset ovat kuitenkin onnellisempia kuin toiset. Onko meillä kaikilla mahdollisuus olla onnellisia? Voimmeko oppia olemaan onnellisia? Luennolla mietitään, mitkä tekijät tuottavat onnellisuutta ja mietitään miten voidaan välttää onnellisuuden puuttumista. Sastamalan Opisto on mukana kansainvälisessä onnellisuushankkeessa nimeltään Learning to be Happy.
Luennoitsijana opiston vs.rehtori Kari Kotiranta.
Vapaa pääsy, tervetuloa paikalle.

Kesän avajaiset

Kesän avajaisia vietetään Vähähaara-talon kodalla 4.6.2014  klo 18.00- 20.00

Ohjelmassa kahvitarjoilu ja makkaranpaistoa. Tervetuloa!

Osallistu valokuvanäyttelyyn

Mitä silmät ei aina nää,
sen sydän silti usein ymmärtää

Ota valokuva esineestä, asiasta tai vaikkapa tilanteesta tai tapahtumasta, joka jää arjessa mielestäsi liian vähälle huomiolle tai herättää sinussa muuten voimakkaita tunteita. Jos otoksessa esiintyy ihmisiä, muistathan pyytää heiltä suostumuksen.

Lähetä valokuva 24.5.2014 mennessä nimesi ja yhteystietojesi kanssa osoitteeseen sanna.hinkkanen@gmail.com. Mukaan voit halutessasi liittää pienen kertomuksen valokuvaasi liittyen. Teksti voidaan julkaista valokuvan ohessa. Sarjat nuorille (13-17-vuotiaat) sekä aikuisille. Osallistua voi korkeintaan kolmella eri otoksella. Parhaat työt palkitaan sekä yleisön että kilpailuraadin antamien äänien perusteella.

Raadin valitsemat valokuvat ovat esillä 7.-13.6.2014 kotiseututalolla. Kaikki kuvat laitetaan esille Vähähaara-Seuran internet-sivuille. Seura voi käyttää kuvia myöhemmin myös muissa tilaisuuksissa. Valokuvanäyttelyn tarkemmat aukioloajat löytyvät myöhemmin seuran kotisivuilta.