Aihearkisto: Tapahtumat

Minun puuni aiheena valokuvakilpailussa

Mikä on sinun lempipuusi? Onko se lahjaksi saatu keinutuoli, lapsuusmuistoja sisältävä puinen kuvakirja, kitara, kirje, vanha kouluvihko, ajan rapistama ikkunanpoka, takapihalla kasvava mänty vai juuri istutettu taimikko? Puu ja metsät ovat tärkeässä asemassa elämässämme. Ota kuva sinun puustasi ja osallistu Vähähaara-Seuran järjestämään valokuvakilpailuun.

Valokuvat ovat esillä Vähähaaran Kotiseututalolla Kiikassa järjestettävässä valokuvanäyttelyssä Minun puuni. Näyttelyn avajaisia vietetään sunnuntaina 7.6.2015 kello 13-16. Samalla palkitaan parhaiden kuvien ottajat. Tämän jälkeen näyttely on avoinna joka päivä perjantaihin 12.6. asti. Aukioloajat tarkentuvat myöhemmin, ja ne löytyvät Vähähaara-Seuran kotisivuilta http://www.sastamalankylat.fi/vahahaara/vahahaara-seura.

Valokuvanäyttelyssä on vapaaehtoinen pääsymaksu, josta saatu tuotto ohjataan suoraan kylällä asuvien lasten ja nuorten hyväksi. Näyttelyn ajan Kylätalolla toimii myös Taidekahvila, josta voi ostaa kahvia ja pullaa. Kilpailusarjoja on kaksi, 5.-9. luokkalaiset lapset ja nuoret sekä aikuisten sarja.

Valokuvakilpailuun voi osallistua enintään kahdella kuvalla, jotka tulee lähettää 18.5.2015 mennessä kilpailukuvan nimen ja omien yhteistietojen kanssa osoitteeseen sanna.hinkkanen@gmail.com. Sähköpostissa mainittava myös sarja, johon osallistutaan. Parhaat työt palkitaan sekä yleisön että kilpailuraadin antamien äänien perusteella. Kaikki kuvat laitetaan esille Vähähaara-Seuran internet-sivuille. Seura voi käyttää kuvia myöhemmin myös muissa tilaisuuksissa.

Yleisöluento: Miten oppia onnelliseksi 29.1.2015 klo 18-19:30

Onnellisuus on sitä, miltä se tuntuu. Toiset ihmiset ovat kuitenkin onnellisempia kuin toiset. Onko meillä kaikilla mahdollisuus olla onnellisia? Voimmeko oppia olemaan onnellisia? Luennolla mietitään, mitkä tekijät tuottavat onnellisuutta ja mietitään miten voidaan välttää onnellisuuden puuttumista. Sastamalan Opisto on mukana kansainvälisessä onnellisuushankkeessa nimeltään Learning to be Happy.
Luennoitsijana opiston vs.rehtori Kari Kotiranta.
Vapaa pääsy, tervetuloa paikalle.

Kesän avajaiset

Kesän avajaisia vietetään Vähähaara-talon kodalla 4.6.2014  klo 18.00- 20.00

Ohjelmassa kahvitarjoilu ja makkaranpaistoa. Tervetuloa!

Osallistu valokuvanäyttelyyn

Mitä silmät ei aina nää,
sen sydän silti usein ymmärtää

Ota valokuva esineestä, asiasta tai vaikkapa tilanteesta tai tapahtumasta, joka jää arjessa mielestäsi liian vähälle huomiolle tai herättää sinussa muuten voimakkaita tunteita. Jos otoksessa esiintyy ihmisiä, muistathan pyytää heiltä suostumuksen.

Lähetä valokuva 24.5.2014 mennessä nimesi ja yhteystietojesi kanssa osoitteeseen sanna.hinkkanen@gmail.com. Mukaan voit halutessasi liittää pienen kertomuksen valokuvaasi liittyen. Teksti voidaan julkaista valokuvan ohessa. Sarjat nuorille (13-17-vuotiaat) sekä aikuisille. Osallistua voi korkeintaan kolmella eri otoksella. Parhaat työt palkitaan sekä yleisön että kilpailuraadin antamien äänien perusteella.

Raadin valitsemat valokuvat ovat esillä 7.-13.6.2014 kotiseututalolla. Kaikki kuvat laitetaan esille Vähähaara-Seuran internet-sivuille. Seura voi käyttää kuvia myöhemmin myös muissa tilaisuuksissa. Valokuvanäyttelyn tarkemmat aukioloajat löytyvät myöhemmin seuran kotisivuilta.