Kota

Vuonna 2009 Kotiseututalon pihapiiriin rakennettiin vanhoista hirsistä komea kota, jossa voi järjestää rentoja illanistujaisia, syntymäpäiviä, kaveritapaamisia tai vaikkapa kokouksia. Nuotion ääressä on hyvä kokkailla yhdessä, turista kuulumisia tai heitellä ilmaan lennokkaita ajatuksia ideapalaverissa. Liikunnasta pitävät voivat lähteä kävelyllekin kaunista maalaismaisemaa halkovalle kylätielle.

Vähähaaran grillikota  tarjoaa erilaisen tavan viettää pikkujouluakin, sillä kota on käytössä ympäri vuoden.  Hyvä idea, jos pikkujoulun vietto hälinän ja metelin keskellä ei kiinnosta.

Kolmenkymmenen hengen kodassa on penkinlämmittimet, jääkaappi, yksilevyinenhella sekä iso nuotiopaikka, johon on kattilaa, kahvipannua, muurikkapannua ja grillausritilää.

Hinnasto :

Kotavuokra on päivällä 10€/tunti ja ilta-aikaan 50€/ilta. Kotiseututalon vuokrauksen yhteydessä kota on maksutta käytössä.

Tiedustele ja varaa:

vahahaara@gmail.com

Sanna Hinkkanen 044 5135658

Kodalla on hyvä varustus paistaa lättyjä, makkaraa tai muita grillattavia. Kodassa on myös jääkaappi ja pieni, yksilevyinen hella.