Sastamalan Kylämarkkinat Keikyän Honkolassa 30.7.2017 – Tapiola mukana

Perinteiset Sastamalan Kylämarkkinat järjestettiin Honkolan urheilukentällä Keikyässä sunnuntaina 30.7. Sää suosi tapahtumaa ja paikalle oli saapunut myös Tapiolan kyläyhdistys. Kylämarkkinat järjestettiin nyt kuudetta kertaa ja Tapiola on yksi harvoista Sastamalan kylistä, jotka ovat olleet mukana joka kerta.

Kirjankaupungin kirjakylän eli Tapiolan teltalla oli myynnissä etupäässä kirjallisuutta ja lehtiä. Kirsti Vesterbacka kauppasi mm. keväällä julkaistua kirjaansa ”Hiljainen kuin vesi ja matala kuin ruoho. Huutolaistytön selviytymistarina”. Lisäksi myynnissä oli tietenkin kesän korvalla julkaistua Tapiolan Juhlalehteä.

Arviot kävijämäärästä perustuvat puffettien myyntiin, jonka perusteella markkina-alueella olisi päivän aikana käynyt 600-700 ihmistä. Myös myyjät olivat päivään tyytyväisiä ja sää suosi, joten tapahtuma onnistui hienosti!

Kylämarkkinoilla oli monenmoista ohjelmaa lähtien lopenkulmalaisten Jallun & Vellun remontointivinkeistä ja Retrotytöistä aina Täti Taikakynän piirroksiin ja kylien väliseen jousiammuntakilpailuun asti. Perinteisesti markkinoiden alkufanfaarit soitti tälläkin kertaa Kiikan Torvisoittokunta. Myös Tyrwään Kone- ja kulkuneuvoharrastajat olivat paikalla noin 15 ajoneuvon voimin.

Hyvin onnistunut tapahtuma järjestettäneen myös ensi suvena ja tottahan Tapiolakin pyrkii olemaan taas mukana.