Monakon talvirieha 25.2.2017

Tapiolan kyläyhdistys ja Sastamalan Autourheilijat järjestävät Monakon moottoriradalla (Punkalaitumentie 746) talviriehan lauantaina 25.2. klo 12-15. Ohjelmassa on mm. ajoharjoittelua, moottorikelkkakyyditystä, tehtävärasteja lapsille sekä buffetti.

Tapiolan kyläyhdistys järjestää tapahtumassa seurojen välisen kottikärryrallin ja haastaa siihen mukaan Illon kyläseuran, Sammaljoen Nuorisoseuran, Kämmäkän kyläseuran, Stormin seudun kyläyhdistyksen, Lantulan seudun kyläyhdistyksen, Houhajärvi ry:n, Illon VPK:n, Levon metsästysseuran, Sastamalan Autourheilijat ja Monako FK:n.

Kottikärryralliin tarvitaan 3-4 osallistujaa / seura. Kilpailu vaatii ennen kaikkea taitoa ja yhteistyökykyä. Tarkemmat säännöt kerrotaan paikan päällä. Kilpailu alkaa klo 13.00. Paras palkitaan. Ilmoittautumisia pyydetään viimeistään pe 23.2. osoitteeseen tapiolankyla@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!