Kyläkirja hanke

Kyläkirjaprojektin kuulumisia!

Kyläkirja on työn alla ajoittain. Kirjan aineisto täydentyy ja tarkistuksia on tehty ihan näihin päiviin asti, ja työ jatkuu. Jos vielä joltain sattuu pöytälaatikosta löytymään, tai muistissa on kertomuksia, niin nyt on aika toimittaa niitä.

Ulkopuolisten apua kirjan taittoon eli painokuntoon saattamiseksi on myös kyselty ja tarjous saatu. Näyttää siltä, että valokuvista voidaan julkaista vain kaikkein tärkeimmät, sillä saamamme tiedon mukaan kuvasivun hinta on monta euroa kalliimpi, kuin itse teksti sivu. Kaikki ketkä ovat osallistuneet ja osallistuvat kirjan tekoon, tekevät sitä ”talkootyönä” ja päätyönsä ohessa, siksi kirjan loppuun saattamiseksi menee valitettavasti aikaa.  Lupauksia kyläkirjan julkaisuajankohdasta emme halua vielä antaa, sillä se ei ole tiedossamme, mutta hitaasti ja varmasti kirja etenee.

Aineistoa tai luonnoksen voi lähettää joko sähköpostilla jorma.viljanen@kopteri.net tai osoitteella: Kotiseutuyhdistys Jorma Viljanen Torisevantie 180, 38510 Sastamala. Tai: Kotiseutuyhdistys Marita Isosävi Taipaleentie 66, 38510 Sastamala. Myös yhdistyksemme sähköposti, joka löytyy näiltä sivuilta, on käytettävissä.