KYLÄTURVALLISUUSILTA KESKIVIIKKONA 25.4.2018 klo 18.00, Suodenniemen kirjaston yläkerrassa (Koippurintie5)

Suodenniemen kyläyhdistykset järjestävät kyläillan, joka on kaikille avoin. Illan teemana on turvallinen kylä. Yhdistykset haluavat tukea ja lisätä kyläläisten turvallisuutta ja turvallisuudentunnetta ja antaa hyvät eväät mahdollisesti eteen tuleviin arjen poikkeustilanteisiin. Suodenniemen kylille tehdään turvallisuussuunnitelma, jonka pohjana käytetään kyläillan antia.

Teemaillassa pohditaan mm. palo-, liikenne- ja poikkeusolojen- turvallisuutta. Suunnitelman tekeminen on yhteistyötä kaikkien halukkaiden kyläläisten kanssa. Samalla otetaan huomioon sosiaaliset asiat lapsista vanhuksiin jne. Kirjataan ylös paikalliset oman kylän turvallisuushaasteet ja keinot, sekä miten niihin puututaan.

Tilaisuuden vetäjänä toimii Pirkanmaan kyläasiamies Marja Vehnämaa

TERVETULOA!