Yhdistys

Kiimajärven kyläseura rekisteröitiin v. 1993. Sen toimialueeseen kuuluvat Kiimajärven, Leikkuun, Vakkalan ja Haapaniemen kylät sekä lisäksi Koppalaisenmaa ja Hirvisuonmaa. Alueen elämänmenosta ja asukkaista on julkaistu historiikki, jota on myytävänä 20 euron hintaan.

Kylätoiminta keskittyy vanhan Kiimajärven koulun ympärille. Kyläläiset ovat pääasiassa talkoovoimin kunnostaneet vanhan koulurakennuksen kokoontumis- ja juhlapaikaksi. Koulua kutsutaan Kiimajärven kylätaloksi. Kylätaloa vuokrataan yksityisille ja yrityksille erilaisiin kokouksiin, tilaisuuksiin ja juhliin. Juhlatilat ja astiasto riittävät noin 100 hengelle. Lukutupa (ent. kyläkirjasto) kylätalolla tietokoneineen ja Internet-yhteyksineen kylätalolla on avoinna kerran viikossa ympäri vuoden.

Kylätalon pihapiirissä on grillikatos palokaivolammikon rannalla. Katos on vapaasti kyläläisten käytössä.

Kesäviikonloppuisin kylätalolla pidetään kirpputoria ja pientä kahviota. Myyjäisiä, pilkkikilpailut, lauluiltoja, juhannussuunnistus ja monenmoista muuta toimintaa pyritään järjestämään ympäri vuoden. Sastamalan opiston harrastuspiirit ovat talvi-iltoisin mukavaa ja hyödyllistä ajankulua.

Johtokunta 2023

Olavi Laaksonen, puheenjohtaja
Raija Hituri, sihteeri
Mirjam Haavisto, rahastonhoitaja
Sanna Pohjanheimo, varapuheenjohtaj                                                                                                    Juhani Lehtinen, lukutuvan hoitaja
Juha Pirhonen                                                                                                                                              Ville Prihti
Kauko Siuko
Johanna Toivo