Perinnepäivä Kaukolan kylätalolla la 23.4 klo 14

Ensi viikon lauantaina 23.4. vietämme Perinnepäivää Kaukolan kylätalolla klo 14 alkaen. Tule mukaan kuulemaan Pirkanmaan maakuntamuseon tutkijan, arkeologi Vadim Adelin esitelmää Kaukolan kylän esihistoriasta.

Päivän ohjelma keskittyy erityisesti Hiukkasaaren ja Liekosaaren maisemiin, joten jos sinulta löytyy saariin liittyviä kuvia, muistoja tai tarinoita, ota ne mukaasi tapahtumaan. Tervetuloa Kaukolaan vaihtamaan tietoja ja ajatuksia paikallishistoriasta! 🧡

Perinnepäivän ohjelman löydät täältä:
https://www.pukstaavi.fi/tapahtumat/perinnepaiva/

Perinnepäivän järjestävät yhdessä Sastamalan seudun museo ja Kaukolan kyläseura

📷: Hiukkasaari, jonka vasemmalla puolella Kupperinkoski, oikealla Tyrväänkylänkoski. Taustalla Liekosaari. Kuva: Sastamalan seudun museo