Sastamalan Kylämarkkinoita vietettiin Kiikoisten torilla 4.8.2018

Sastamalan Kylämarkkinoita vietettiin lauantaina 4.8.2018 Kiikoisten torilla. Tapahtuma järjestettiin nyt seitsemättä kertaa ja viime vuosina paikka on aina vaihtunut. Viime vuonna kylät kokoontuivat Keikyän Honkolaan ja sitä edellisenä vuotena Ellivuoren matkailukeskukseen.

Kylämarkkinoilla pääroolissa ovat kylät ja kyläyhdistykset, jotka esittäytyvät haluamallaan tavalla. Kylät voivat esimerkiksi esitellä toimintaansa ja tapahtumiansa, harjoittaa varainkeruuta tai luoda omia ohjelmanumeroitaan. Tällä kertaa mukana oli viitisentoista kylää ja niiden päälle vielä saman verran maaseutuyrittäjiä myymässä tuotteitaan tai palveluitaan.

Kiikoisissa sää suosi ja markkinoilla vieraili peräti 1000 kylien ystävää. Ohjelmapuolesta vastasivat Kiikan Torvisoittokunta, Kiinteistöhuolto ja Remontointi Jallu & Vellu, Kiikoisten Korisevat sekä Kiikoisten kiälikoulu. Mukana oli myös hevosajelua ja koirien esteratanäytöksiä sekä Tyrvään kone- ja kulkuneuvoharrastajat menopeleineen. Tapahtuman juonsi Tapio Riutta.

Suuret kiitokset vielä kaikille Kylämarkkinoiden tekijöille eli myyjille, esittelijöille, esiintyjille, ohjelmaa järjestäneille, puffettien pitäjille, liikenteenohjaajille, järjestyksenvalvojille sekä kaikille muillekin talkoolaisille!

Kylämarkkinoiden järjestelyistä vastasivat Sastamalan Kylät ry. sekä Sastamalan kaupungin Leader-rahoitteinen seudullinen kyläasiamieshanke.

Ehkä ensi vuonna taas tavataan samoissa merkeissä!