Lähiruokasafari kutsuu taas!

Lauantaina 20.8.2016 Pirkanmaan tilat ja tuottajat avaavat jälleen porttinsa innokkaille lähiruoan ystäville. Mukana on kolmisenkymmentä kohdetta eri puolilta Pirkanmaata, jotka on listattu Lähiruokasafarin sivuille. Sastamalasta mukana ovat:

  • Kantolopen tila, Aittomäentie 112, 38220 Sastamala
  • Korventaustan tila, Villiläntie 309, 32740 Sastamala
  • Pesosen Mehiläistarhat, Pukarantie 94, 38460 Sastamala
  • Vuohelan lammastila, Vuohelantie 34, 38250 Sastamala

Luvassa on maakunnan parhaita makuja, kaikenkarvaisia maaseudun asukkeja luomukukoista villisikaan ja kaikin puolin mukavaa menoa koko perheelle. Suunnittele siis oma Safariretkesi, pakkaa kylmälaukut ja käteistä mukaan, ja lähde hakemaan kotiseudun lähiherkkuja suoraan ruokapöytään tai pakkaseen! Viime vuonna päivän aikana tiloja kiersi yli 4 000 kävijää. Tavoitteena on tehdä pirkanmaalaista ruokaosaamista, tuotantoa ja ruoan alkuperää entistä tunnetummaksi ja madaltaa kynnystä ostaa läheltä jatkossakin.

Lähiruokasafari järjestetään tänä vuonna osana Ahlmanin vetämää Parasta pöytään Pirkanmaalta -hanketta. Järjestelyistä vastaa Ekokumppanit Oy yhdessä Aamulehden Moro-lehden kanssa ja yhteistyötahoina ovat Pirkanmaan Matkailu ry, Vihreä Sydän, Matrocks Oy sekä ProAgria Etelä-Suomi ry Maa- ja kotitalousnaiset.

Lisätietoja:
www.lahiruokasafari.fi
www.parastapoytaan.fi